DOG SUR MER
DOG SUR MER is HET hondengedragcentrum aan de Belgische Kust (De Haan). Wij zijn gediplomeerd hondengedragsdeskundige. Je kan bij ons onder meer terecht voor:

 

INTAKE

Een contact met DOG SUR MER begint in principe met een intakegesprek bij jou thuis (behalve bij lezingen, workshops e.d.). Tijdens dit gesprek krijg je heel wat uitleg over methodieken en technieken, over onze manier van aanpak en geven we een overzicht van de verschillende mogelijkheden in functie van het probleem van je hond. Een intakegesprek duurt ongeveer 2 uur en kost €50 (cash - payconic of instant overschrijving). Indien je achteraf kiest voor een gedragsconsult, leertraject CTRL-ALT-DELETE, puppycursus PC10/PC20 of Instroomcursus IC10/IC20 wordt dit bedrag in mindering gebracht.

RECENT NIEUWS
23-10-2023 Als het eindejaar met rasse schreden nadert is het dringend tijd voor een workshop rond vuurwerk en harde knallen. In een theoretisch gedeelte belichten we onderwerpen zoals angst, leervormen en technieken en bekijken we ook hulpmiddelen zoals het thundershirt en adaptil. In een praktijkgedeelte gaan we de geleerde technieken en hulpmiddelen leren toepassen. Deze workshop werkt zowel preventief (voorkomen dat vuurwerkangst zich ontwikkelt) EN geeft ook oplossingen voor honden die reeds vuurwerkangst hebben ontwikkeld. Deze workshop is uitermate geschikt voor pups. Deze workshop duurt ongeveer 3 uur en kan met of zonder hond gevolgd worden. U ontvangt een naslagwerk. De workshop gaat door bij voldoende inschrijvingen op zaterdag 02 december 2023 om 14u in surfclub DE WINDHAAN, zeedijk te De Haan. Inschrijven kan HIER. Kostprijs €50/pp met hond; €40/pp zonder hond. Na inschrijving ontvangt u de betalingsmodaliteiten.
Beschikbaar aantal plaatsen met hond: 5
Beschikbaar aantal plaatsen zonder hond: 10
15-10-2023 Interesse in verse hondensnoepjes? Nu verkrijgbaar bij Dog Sur Mer: gedroogde grijze garnalen. €2,5/50gr. Af te halen in de haan via info@dogsurmer.be Beperkte voorraad. De garnalen werden zelf gevangen, gekookt en gedroogd.
EEN GREEP UIT ONS AANBOD
leertraject CTRL-ALT-DELETE

Bij "gedragsproblemen" beginnen we meestal met het afnemen van een gedragsconsult. Na deze analyse nemen heel wat mensen bijkomend nog wat basislessen zoals onze instroom-cursussen. Vermits we regelmatig geconfronteerd worden met hondjes (vaak uit een asiel of uit het vroegere Oostblok) die "overprikkeld" zijn en reactief zijn op heel veel verschillende prikkels, hebben we nu ook een "leertraject CTRL-ALT-DELETE". Hierin begeleiden we jullie in 20-lessen, specifiek gericht op overprikkeling en reactiviteit. Meer info via het gedragcentrum.
ZEE- en WATERGEWENNING "DOG SUR MER"

Ben je vaak aan zee en wil je je hond leren wennen aan het zeewater of deze leren zwemmen? Of droom je ook om samen met je hond te gaan watersporten? Op de foto hiernaast ziet u Birba (Chodsky Pes) als pup op een Stand up Paddle Board (SUP). Niet echt happig op water maar ondertussen DE waterrat van Dog Sur Mer. Van (zee)watergewenning tot sup- en kajaktraining. Het kan allemaal bij onze diverse workshops "Dog Sur Mer".

Meer info in het "kenniscentrum"
LEZINGEN

Ben je professional (dierenarts, trimmer,...) of wil je meer kennis over "de hond" dan is onze 3-delige lezing beslist iets voor jou en/of je klanten:
  • zo IS de hond
  • zo COMMUNICEERT de hond
  • zo LEERT de hond

Elke lezing staat los van elkaar. Samen geven ze jullie een compleet beeld van de hond anno 2022.

Meer info in het "kenniscentrum"
 

RASSPECIALIST

 

Omwille van onze gespecialiseerde kennis inzake hondengedrag zijn wij ook je rasspecialist van onder meer:

 

Polski Owzcarek Nizinny Chodsky Pes Barbet
   
Poolse Herdershond der laagvlakte,
kortweg Nizinny of PON
Boheemse Herdershond Franse Waterhond

Deze 3 rassen worden dan ook uitvoerig beschreven en besproken op deze website. Veel leesplezier.
 

NIEUWS
01-07-2023 Interesse in verse hondensnoepjes? Nu verkrijgbaar bij Dog Sur Mer: gedroogde grijze garnalen. €2,5/50gr. Af te halen in de haan via info@dogsurmer.be Beperkte voorraad. De garnalen werden zelf gevangen, gekookt en gedroogd.
24-11-2022 Als het eindejaar met rasse schreden nadert is het dringend tijd voor een workshop rond vuurwerk en harde knallen. In een theoretisch gedeelte belichten we onderwerpen zoals angst, leervormen en technieken en bekijken we ook hulpmiddelen zoals het thundershirt en adaptil. In een praktijkgedeelte gaan we de geleerde technieken en hulpmiddelen leren toepassen. Deze workshop werkt zowel preventief (voorkomen dat vuurwerkangst zich ontwikkelt) EN geeft ook oplossingen voor honden die reeds vuurwerkangst hebben ontwikkeld. Deze workshop is uitermate geschikt voor pups. Deze workshop duurt ongeveer 3 uur en kan met of zonder hond gevolgd worden. U ontvangt een naslagwerk. De workshop gaat door bij voldoende inschrijvingen op zaterdag 02 december 2023 om 14u in surfclub DE WINDHAAN, zeedijk te De Haan. Inschrijven kan HIER. Kostprijs €50/pp met hond; €40/pp zonder hond. Na inschrijving ontvangt u de betalingsmodaliteiten.
Beschikbaar aantal plaatsen met hond: 5
Beschikbaar aantal plaatsen zonder hond: 10

01-12-2021

vernieuwe visietekst, nieuwe duiding over Dog Sur Mer

01-08-2020 De website breidt langzaam maar zeker uit. Zo zijn er al enkele "leden" pagina's klaar. Op deze pagina's kan je met een login video's en brochures bekijken ter ondersteuning van de lessen. Binnenkort volgen ook enkel educatieve video's en info voor de occasionele bezoeker.
07-02-2020 Onze business cards zijn beschikbaar.
CONTACT
Dog sur Mer
Sven Van Daele
0486/33.00.51
info@dogsurmer.be
ondernemingsnummer: 0805.282.617